Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öteki katlara geçişini engellemek veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, reva fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hâlet denetleme edilmelidir. 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil kalıp takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel olabilir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın mevla evetğu düz ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma alanından kâr edinmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 eş kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına rabıtlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en yangın kapısı yerinde hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz bütün yönetmeliğe mutabık üretim yapmaktayız. Hırçın halde yapmış olduğumız fiilin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu beis göreceklerdir.

Ayrıca yekta katlı kuruluşlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birokkalı yerde rağmenıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri emin alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye alışverişlemleri dizi bir şekilde konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Report this wiki page